Afiyet Olsun....:)) REVANİ
Revani
ŞERBETİ :
4 su bardağı .......Toz şeker
4,5 su bardağı .......Su
1 tatlı kaşığı .......Limon suyu ..........Kaynatılıp Soğutulacak.
KEKİ :
7 adet ..............Yumurta
1 paket ............Hamur Kabartma Tozu
1 paket ............Vanilya
2 su bardağı ... Toz Şeker .........................İyice Çırpılır
İçine..Bir tutam Sevgi.:)) ve
2 su bardağı ... un
2 su bardağı ... İrmik
1 su bardağı ....Sıvı Yağ
1 su bardağı ....Su
4 su bardağı .......Toz şeker
4,5 su bardağı .......Su
1 tatlı kaşığı .......Limon suyu ..........Kaynatılıp Soğutulacak.
KEKİ :
7 adet ..............Yumurta
1 paket ............Hamur Kabartma Tozu
1 paket ............Vanilya
2 su bardağı ... Toz Şeker .........................İyice Çırpılır
İçine..Bir tutam Sevgi.:)) ve
2 su bardağı ... un
2 su bardağı ... İrmik
1 su bardağı ....Sıvı Yağ
1 su bardağı ....Su
ilave edilip..........................İyice karıştırılarak ,tepsiye dökülür.
Soğuk fırına konularak; 170 derece sıcaklıkta pişirilir.
Fırından çıktıktan sonra;üstündeki buharı biraz havalandırılır ve ikram edilecek
büyüklükte kesilerek SOĞUK ŞERBET üstüne dökülür.
soğuyunca hindistan cevizi rendesi ile süslenerek ikram edilir.
Soğuk fırına konularak; 170 derece sıcaklıkta pişirilir.
Fırından çıktıktan sonra;üstündeki buharı biraz havalandırılır ve ikram edilecek
büyüklükte kesilerek SOĞUK ŞERBET üstüne dökülür.
soğuyunca hindistan cevizi rendesi ile süslenerek ikram edilir.
1 Yorum:
Ellerine sağlık hanifeciğim.Yanına da biraz kaymak koydun mu offff..
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa